Ota yhteyttä ja soita numeroon

0400 890 215

Puunkaadot siististi ja turvallisesti – Oulu ja lähikunnat

Rakennus-Hartikka hoitaa puunkaato- ja kantojyrsintätyöt vankalla ammattitaidolla.

Pihallasi tönöttää puu, jota ei pysty kaatamaan normaalein menetelmin. Onko näin? Apusi voi olla juuri silmiesi edessä. Rakennus-Hartikka hoitaa vuosien kokemuksella ongelmapuiden kaadot sekä muut puunkaatotyöt. Ja jotta puista ei jäisi pihallesi jälkeäkään, palveluihimme kuuluu myös kantojen jyrsintä siististi ja nopeasti. Lisäksi kauttamme hoituvat pienet harvennushakkuut ja sähkölinjojen raivaustyöt. Palvelemme koko Oulun seudulla aina lähikuntia myöten.

Ongelmapuiden kaadot luotettavalta ammattilaiselta

Kun kyseessä on puunkaato, meillä ei tingitä kahdesta asiasta: turvallisesta työskentelystä ja laadukkaasta lopputuloksesta. Jokainen kohde on erilainen, ja siksi teemme työmme aina suunnitelmallisesti ja huolellisesti, sekä työ- että ympäristön turvallisuuden huomioiden. Oikeanlaiset työvälineet ja -menetelmät yhdistettynä alan pitkään kokemukseen ja laajaan ammattitaitoon tuottavat parhaan lopputuloksen - olipa kyse vaativien ongelmapuiden tai tavallisten pihapuiden kaadosta.

Kantojen jyrsintä? Kyllä onnistuu!

Oletko kyllästynyt pihallasi olevaan rumaan kantoon? Rakennus-Hartikka tulee paikalle ja vie ruman kannon mennessään. Voit tilata meidät kantojen jyrsintään puunkaadon yhteydessä tai hankkiutua vihdoin eroon pihallesi jääneestä puunkannosta. Meiltä kantojen jyrsintä sujuu vuosien ja lukuisien kantojen tuomalla kokemuksella kohteen sijainnista riippumatta!

Jätä puunkaato ja kantojen jyrsintä ammattilaisille – ota yhteyttä!

Rakennus-Hartikka tekee pihapuista ja kannoista selvää niin Oulun alueella kuin lähikunnissakin. Olipa tarpeenasi puunkaato tai kantojen jyrsintä, me olemme valmiina palvelemaan!