Ota yhteyttä ja soita numeroon

0400 890 215

Rakentaminen Oulun seudulla

Rakennus-Hartikka tekee pienet rakennustyöt ja remontit laatupalveluna Oulussa ja lähikunnissa.

Rakennus-Hartikka on nimensä mukaisesti myös rakentamisen ammattilainen. Teemme mielellämme pienet rakennustyöt ja remontit omakotitaloihin, asuntoihin, kesämökeille sekä muihin kohteisiin. Toiminta-alueemme kattaa koko Oulun talousalueen sekä lähikunnat.


Rakennustyöt terasseista talleihin

Rakennus-Hartikka rakentaa terassit ja autotallit juuri toiveidesi mukaisesti vuosien vankalla ammattitaidolla. Ammattitaitoinen tekijä takaa laadukkaan lopputuloksen, joka vastaa toiveitasi ja palvelee tarpeitasi. Haaveiletko omasta autotallista tai kenties kätevästä pihavarastosta? Jätä rakentaminen ammattilaisille!

Tai oletko vailla tunnollista remonttimiestä?

Teemme vuosien kokemuksella kaikki remontit pienistä maalaustöistä kokonaisvaltaisiin huoneistoremontteihin asti. Asennamme myös kaikenlaiset lattiaeristeet paikoilleen ennen kuin varpaitasi paleltaa. Jos kodissasi riittää kunnostettavaa tai olisi aika päivittää tilat uuteen ilmeeseen, kutsu reipas remonttimies laittamaan paikat kuntoon!

Kattavat rakentamisen palvelut tarpeisiisi

Rakennus-Hartikka palvelee mielellään sekä pienissä että vähän isommissa rakennustöissä Oulun seudulla. Maalaustyöt, pintaremontit, terassityöt ja piharakennukset – nyt on aika tehdä suunnitelmistasi totta!